Euroleague

Πονίτκα: «Πάλι ήμασταν κοντά και χάσαμε στο τέλος, πάθαμε μπλακ άουτ»

O Mατέους Πονίτκα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια, σχολιάζοντας πως ακόμη μια φορά οι πράσινοι ήταν ανταγωνιστικοί αλλά έκαναν κακές επιλογές στο τέλος.

Ο Παναθηναϊκός παρόλο που είχε την ευκαιρία να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, ηττήθηκε στην Μπολόνια από τη Βίρτους με σκορ 74-64 και έπεσε στο 7-13 στην Ευρωλίγκα.

Σε αυτή την αδυναμία των «πρασίνων» να κάνουν καλές επιλογές στο κλείσιμο του ματς στάθηκε και ο Ματέους Πονίτκα, που σχολίασε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός μένει κοντά μέχρι το τέλος όμως χάνει τη συγκέντρωσή του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Πολωνός:

«Σταματήσαμε να συνεισφέρουμε στο παιχνίδι. Είχαμε το μομέντουμ, αλλά ξαφνικά πάθαμε μπλακ άουτ. Έγιναν λάθη, πρέπει να τα δούμε. Πάλι ήμασταν κοντά στο αποτέλεσμα και το χάνουμε στο τέλος.

Όταν είσαι όλο πίσω στο σκορ δίνεις όλο και περισσότερη ενέργεια για να επιστρέψεις. Πάλι έγινε αυτό σήμερα. Ήταν ίδια κατάσταση με την Μπαρτσελόνα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι για να πάρουμε το παιχνίδι. Η Βίρτους τρέχει πολύ, παίζει με δύναμη. Πρέπει σε κάθε ματς να παλεύεις από την αρχή. Να μην επιτρέψεις στον αντίπαλο να κυριαρχήσεις.

Όταν χάνεις είναι πάντα λυπηρό. Κανείς δεν είναι χαρούμενος στα αποδυτήρια. Παλέψαμε και δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Είναι απογοητευτικό όμως. Έχουμε αγώνα την Κυριακή στην Ελλάδα και πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας και να δούμε μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x