Euroleague

Ζέρβας: «Πρέπει να παίξει με το μυαλό του Τζέιμς, ο πιο έμπειρος Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα μετέφερε από το Κάουνας ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό με την Μονακό στο Final Four της EuroLeague, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παρότι υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια τοπική ομάδα, οι Λιθουανοί το ζουν. Ήρθαν και κάποιοι φίλοι της Μακάμπι, όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεχωρίζουν και όσο περνάει η ώρα θα γίνεται πιο έντονο το “ερυθρόλευκο” στοιχείο. Το Κάουνας ζει στους ρυθμούς του Final Four και από αυτή την επιλογή έχει δικαιωθεί η Ευρωλίγκα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Βλέποντας τα πρόσωπα στις προπονήσεις, η Μονακό μου θύμισε τον περσινό Ολυμπιακό, με ενθουσιασμό και με παίκτες που παίζουν πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση. Στον Ολυμπιακό ήταν πιο ήρεμοι και το αντιμετωπίζουν πιο σωστά, περίμεναν όλοι τον Βενζέκοφ και να τον χειροκροτήσουν και δείχνει πως διαχειρίζεται καλύτερα την εκτός αγώνα κατάσταση. Θα δούμε αν αυτό θα αλλάξει μέσα στον αγώνα. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι δύο ομάδες που έχουν φάει με το κουτάλι τα final four», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Αν ο Ολυμπιακός βγάλει στο παρκέ την άμυνά του, που είναι η καλύτερη φέτος στη διοργάνωση, πρέπει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό απέναντι σε μία ομάδα που έχει αρκετό ταλέντο και δεν κάνει πολλά λάθη. Ο Τζέιμς, παράλληλα, είναι πιο έμπειρος, και δεν παίρνει τα σουτ όπως έκανε στο παρελθόν. Ίσως χρειαστεί να παίξει με το μυαλό του ο Ολυμπιακός, αφού και ο ίδιος ξέρει πως είναι από τις λίγες ευκαιρίες να πάρει το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος μπασκετικά και μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του, τότε θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x