Euroleague

Τρινκέρι: «Για μεγάλο διάστημα ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός»

Ο Αντρέα Τρινκέρι παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός υπερείχε της Μπάγερν Μονάχου σε ένα σημαντικό διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με τρόπο που δύσκολα μπορεί να χωνέψει, παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (81-78).

Το γεγονός παραδέχθηκε και ο Αντρέ Τρινκέρι, ο οποίος τόνισε με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα ότι οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης.

«Κάποιες φορές όταν παίζεις άσχημα, αλλά έχεις πίστη, ανεβαίνεις και επιμένεις, είσαι σε θέση να κερδίσεις. Για μεγάλο διάστημα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς, είχε περισσότερη ενέργεια. Εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Όμως, μπορέσαμε να φτάσουμε στο καλύτερό μας σημείο στην τελευταία περίοδο. Με βάση το πρόγραμμα που έχουμε βγάλει, είμαστε σε καλό σημείο. Πήραμε μια νίκη ζωτικής σημασίας. Αν χάναμε θα πηγαίναμε πίσω, θα πλησιάζαμε τα χαμηλά στρώματα. Η αυριανή μέρα περιέχει ρεπό ύστερα από καιρό. Ας δούμε τι θα ακολουθήσει», επεσήμανε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x