Euroleague

Πρίφτης: «Κομβικά τα ριμπάουντ»

Στα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης την ήττα από την Μπασκόνια.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης με την ήττα (81-79) του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια, κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε.

Ο Έλληνας κόουτς την απέδωσε στα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ των «πράσινων», αλλά κράτησε την εικόνα της τέταρτης περιόδου, καθώς η ομάδα του πάλεψε μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είδατε. Πήγε όπως πήγε στην τελευταία επίθεση. Ήταν απόρροια αρκετών πραγμάτων, λεπτομερειών. Ειδικά στα τελευταία λεπτά κάποια κομβικά ριμπάουντ που έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες στην Μπασκόνια και μας στέρησαν την ευκαιρία να έχουμε δικές μας επιθέσεις ώστε να σκοράρουμε. Αυτό ήταν το κλειδί της αναμέτρησης.

Τουλάχιστον στο τέταρτο δεκάλεπτο επιστρέψαμε στο παιχνίδι και μπήκαμε στη διεκδίκηση του αγώνα. Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι σε 2 μέρες
».

Για την τελευταία επίθεση ο κόουτς του Παναθηναϊκού: «Η μπάλα έπρεπε να πάει στον Μέικον για να δημιουργήσει και να πασάρει σε όποιον ήταν ελεύθερος. Την έδωσε στον Νέντοβιτς και έφτασε στον Παπαπέτρου. Κρατήσαμε την μπάλα αρκετά, έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο επιθετικοί. Η Μπασκόνια είχε ένα φάουλ να δώσει. Ήταν ένα πικ εν ρολ με τον Μέικον, αλλά δεν βρήκαμε τον ανοικτό παίκτη, ο Παπαπέτρου είχε παίκτη επάνω του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x