Euroleague

Ράντονιτς: «Πληρώσαμε τα λάθη στα δύο πρώτα δεκάλεπτα»

Στα λάθη στα κρίσιμα λεπτά απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Ισπανία.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως η Βαλένθια έπαιξε πολύ καλά στην έναρξη της τρίτης περιόδου και της έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην άμυνα στα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου, στάθηκε στο τελευταίο σουτ του Μπέικον και στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Βαλένθια για τη νίκη. Μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου δεκάλεπτου και στην αρχή του δεύτερου κάναμε πολλά λάθη. Η Βαλένθια έπαιξε εξαιρετικά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και εμείς αρκετά κάναμε λάθη.

Στα τελευταία 7’ της κανονικής διάρκειας παίξαμε πολύ καλύτερα αμυντικά και είχαμε μια καλή ευκαιρία να νικήσουμε στο τελευταίο σουτ. Στην παράταση, επίσης, είχαμε μια πολύ ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, όμως κάποιες λεπτομέρειες, όπως ένα άστοχο σουτ ή ένα χαμένο ριμπάουντ, δεν μας το επέτρεψαν.

Συγχαρητήρια και πάλι στη Βαλένθια για τη νίκη της και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x