Euroleague

«Ετοιμοπόλεμοι» ξανά Ράντολφ και Τόμπκινς για τη Ρεάλ!

Στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο τέθηκαν ξανά οι Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς, οι οποίοι είναι πιθανό να αγωνιστούν στο ματς της Ρεάλ με τη Μακάμπι!

Πολύ ευχάριστα νέα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «βασίλισσα» μετράει δύο… βαρβάτες επιστροφές στο ρόστερ της, καθώς είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ξανά οι Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς.

Αμφότεροι συμμετέχουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, πλέον, με τον πρώτο να αποθεραπεύεται από τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη την περσινή χρονιά στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τον δεύτερο από την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Τόσο ο Ράντολφ, όσο και Τόμπκινς δεν έχουν αγωνιστεί φέτος με τη Ρεάλ, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2/12, 21:45).

«Στις προπονήσεις δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν στη δωδεκάδα. Δεν αποκλείω να τους πάρω στην αποστολή για το ματς με τη Μακάμπι, αν και ακόμη κανείς από τους δύο δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 30 λεπτά. Θα δούμε το πρόγραμμα και θα αποφασίσουμε σε ποια ματς θα τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Από ‘κει και πέρα, δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασή τους και θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο», ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος στην αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα συμπληρώσει 800 παιχνίδια στον πάγκο της «βασίλισσας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x