Euroleague

Ανεπανάληπτη επίδοση στην Ευρωλίγκα από Καμπάτσο και Ροντρίγκεθ: Πρώτη φορά συμπαίκτες με διψήφιες ασίστ στο ίδιο ματς!

Σε μία... αναμενόμενη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Άλμπα Βερολίνου οι Φακούντο Καμπάτσο και Σέρχιο Ροντρίγκεθ σημείωσαν μία ανεπανάληπτη επίδοση στην ιστορία της Ευρωλίγκας!

Το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Άλμπα Βερολίνου είχε… προδιαγεγραμμένο τέλος, για τη 10η αγωνιστική Ευρωλίγκας, όπως συνήθως όλα τα μεταξύ τους και ειδικά αυτά που διεξάγονται στην ισπανική πρωτεύουσα.

Το αναμενόμενο ήταν η νίκη της «βασίλισσας», η οποία και φυσικά επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά καθώς επικράτησε με το πολύ άνετο 99-75.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς θα γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα στη… Βίβλο της Ευρωλίγκας, καθώς συνέβη κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης!

Πρωταγωνιστές του ιστορικού γεγονότος ήταν οι Φακούντο Καμπάτσο και ο Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Ο Αργεντινός γκαρντ τελείωσε την αναμέτρηση με 13 ασίστ και ο βετεράνος Ισπανός με 10 ασίστ αντίστοιχα και έτσι έγιναν οι πρώτοι παίκτες από την ίδια ομάδα που τελείωσαν αγώνα Ευρωλίγκας με διψήφιο αριθμό σε τελικές πάσες!

Συνολικά στην αναμέτρηση η Ρεάλ μοίρασε 32 ασίστ, άρα οι δυο τους με τις 23 που έδωσαν μαζί, είχαν πάνω από τα 2/3 της δημιουργίας για την ομάδα του Τσους Ματέο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x