Euroleague

Σερέλης: «Χάσαμε ριμπάουντ και κάναμε πολλά λάθη»

Τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και τα λάθη κόστισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα από τη Μονακό, σύμφωνα με τον Χρήστο Σερέλη.

Η κακή αμυντική λειτουργία στην τέταρτη περίοδο, αλλά και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα (84-70) από τη Μονακό, όπως είπε ο Χρήστος Σερέλης.

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να παίξουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία και ήθελε πολύ να νικήσει αυτό το ματς. Θέλαμε να ελέγξουμε τα αμυντικά μας ριμπάουντ και παράλληλα να αποφύγουμε και τα λάθη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε καθότι χάσαμε 14 ριμπάουντ στη ρακέτα μας ενώ υποπέσαμε και σε 18 λάθη», δήλωσε αρχικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Παίξαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε πολύ και είχαμε την ευκαιρία να προσπεράσουμε στο σκορ, αλλά στην τέταρτη περίοδο δεν παίξαμε με πειθαρχία στην άμυνα και χάσαμε το ματς. Πιστεύω επίσης ότι οι τρεις παίκτες, οι οποίοι δεν έπαιξαν απόψε, ο Γκουντάιτις, ο Αγραβάνης και ο Γουόλτερς έχουν την εμπειρία και ήταν πολύ δύσκολο που δεν τους είχαμε στη διάθεσή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x