Ένα σημαντικό επίτευγμα ολοκλήρωσε ο Κώστας Σλούκας στο τέταρτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εφές!
Ο αρχηγός των «πράσινων» έφτασε τις 1.875 ασίστ σε παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ξεπερνώντας τον Σέρχι Ροντρίγκεθ και αναβαίνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, έχοντας πλέον μπροστά του μόνο τον Νικ Καλάθη, ο οποίος έχει 2.130 τελικές πάσες!
Την πρώτη πεντάδα της λίστας με τους καλύτερους δημιουργούς στην ιστορία της Ευρωλίγκας συμπληρώνουν οι Βασίλης Σπανούλης (1.607 ασίστ) και Μάικ Τζέιμς (1.501 ασίστ).
Διαβάστε Επίσης
Η ημέρα και η ώρα του Game 5 του Παναθηναϊκού με την Εφές στο ΟΑΚΑ Γιαννακόπουλος: «Είστε μαφία, ελάτε στη ζούγκλα» - Το... κάλεσμα σε Μποντιρόγκα και Ιερεθουέλο Σερέλης: «Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, στην Αθήνα θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη» Το σύνθημα των οπαδών της Εφές που οδήγησε τον Αταμάν στην αποχώρηση! Κοντός: «Βλέπουν όλοι αν κάποιος έχει εύνοια ή όχι - Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτή η κλωτσοπατινάδα με Ναν»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






