Euroleague

Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός πάντα τα καταφέρνει»

Αισιόδοξος για την συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Μπορεί να ηττήθηκε ο Ολυμπιακός στην Μόσχα, όμως ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στα θετικά στοιχεία του Ολυμπιακού, που έμεινε κοντά στο σκορ παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, τόνισε πως η ομάδα του έχει τον τρόπο της να πετυχαίνει διακρίσεις ενώ δεν θέλησε να διαλέξει ανάμεσα σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Νίκο Ζέρβα:


«Καταρχήν σήμερα έλειπε ο ηγέτης μας, ο βασικός πυρήνας και ήταν μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Πάντως καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως εμείς τώρα πρέπει να συνεχίσουμε.

Ο Ολυμπιακός πάντα τα καταφέρνει, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και κοιτάει πάντα μπροστά. Είτε παίζει εντός, είτε εκτός ο στόχος είναι η νίκη».


Για το αν θα μπορούσε να επιλέξει μία εκ των Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα: «Kάθε ομάδα είναι επικίνδυνη, εμείς πρέπει να παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x