Euroleague

Ιτούδης: «Μακριά το φάιναλ φορ»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ δήλωσε ικανοποιημένος απ’ τη νίκη με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση, ωστόσο τόνισε ότι το φάιναλ φορ είναι μακριά

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη (76-70) επί του Ολυμπιακού, που εξασφάλισε στην ΤΣΣΚΑ το πλεονέκτημα της έδρας για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο τόνισε ότι το φάιναλ φορ είναι ακόμα μακριά και δεν πρέπει να γίνεται συζήτηση γι’ αυτό.

Όσο για το παιχνίδι, σημείωσε ότι η ΤΣΣΚΑ το ήλεγξε στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ ερωτώμενος για τους «ερυθρόλευκους», τόνισε ότι μπορούν και φέτος να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ιτούδης

Για το φάιναλ φορ και το ότι η ΤΣΣΚΑ έκανε βήμα προς αυτό: «Είμαστε μακριά ακόμα από το φάιναλ-φορ. Πρέπει όμως να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το ότι επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος, η πρόκριση -μια αγωνιστική πριν το τέλος- από έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, όπου όλοι μπορούσαν να νικήσουν όλους. Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει να δούμε τον αντίπαλο στα πλέι-οφ για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα».

Για τα πολλά ριμπάουντ της ομάδας του: «Από αυτόν τον παράγοντα χάσαμε κι εμείς στο ΣΕΦ. Σήμερα πήραμε 19 ριμπάουντ και αυτό μας έδωσε πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Η επιθετική μας συγκομιδή στην τρίτη περίοδο δεν ήταν αντιπροσωπευτική της εικόνας μας, αλλά νομίζω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ελέγχαμε εμείς τον αγώνα».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Αυτή είναι μια ερώτηση για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να πάει μακριά. Τώρα υπάρχουν τα πλέι-οφ που ξέρουμε ότι πάντα είναι μια διαφορετική ιστορία στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x