Euroleague

Σλούκας για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Συγκινητικό να τραγουδούν τόσο σύντομα το όνομά μου»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Στη μεγάλη αγάπη που δέχεται από τόσο νωρίς από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR στέκεται ο Κώστας Σλούκας σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού, λίγο πριν την σειρά των αγώνων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μιλάει για τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς, παραδέχεται ότι είναι δύσκολα τα παιχνίδια μαζί τους, όπως και ότι το κίνητρο όμως για όλον τον Παναθηναϊκό AKTOR αρκετά μεγάλο για να βρεθεί και πάλι σε ένα Final-4.

Ο Κώστας Σλούκας για τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR:

Σχετικά με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR και τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί τους, δήλωσε:
"Φέτος έχουμε δει κάτι πραγματικά ανεπανάληπτο! Έρχονται ακόμα και με την τελευταία ομάδα, όπως όταν παίζαμε με την Άλμπα, να γεμίσουν το γήπεδο, 18.000 κόσμος! Το γεγονός ότι τραγουδάνε το όνομά μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι συγκινητικό πραγματικά. Αναλογιστείτε για ποιους παίκτες έχει τραγουδήσει αυτός ο κόσμος στο παρελθόν".

Επιπλέον, με χιουμοριστική διάθεση, ο Κώστας Σλούκας αποκάλυψε ποιου συμπαίκτη τη μουσική δεν αντέχει να ακούει στα αποδυτήρια, ποια συμβουλή του πατέρα του ακολουθεί καθημερινά, καθώς και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει παρέα με τον Εργκίν Αταμάν αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει εφέτος την Ευρωλίγκα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x