Euroleague

Τα λιγότερα τάιμ άουτ στην Ευρωλίγκα ο Μπαρτζώκας - Πρώτος ο Πρίφτης

Ο προπονητής που καλεί τα λιγότερα τάιμ άουτ από οποιονδήποτε άλλο στην Ευρωλίγκα (και κάνει και τις λιγότερες αλλαγές) είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Πρώτος στη σχετική λίστα ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ένα ενδιαφέρον αν μη τι άλλο στατιστικό στοιχείο προκύπτει από τις 16 πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας. Όπως επιβεβαιώνει σχετικός πίνακας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο προπονητής που καλεί τα λιγότερα τάιμ άουτ από οποιονδήποτε άλλο στη διοργάνωση (λιγότερα από 2,5 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι).

Κάτι για το οποίο του έχει ασκηθεί κριτική (ειδικά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), αλλά παράλληλα μπορεί να αιτιολογηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κερδίσει αρκετά ματς με μεγάλες διαφορές.

Τη δική του σημασία έχει, από την άλλη, το γεγονός ότι στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τα τάιμ άουτ είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, που καλεί περισσότερα από 4 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι (και είναι μπροστά από Τρινκιέρι, Τζόρτζεβιτς και Σφαιρόπουλο).

Πέρα απ’ αυτό, ο Μπαρτζώκας κάνει και τις λιγότερες αλλαγές απ’ όλους κατά τη διάρκεια των αγώνων (λιγότερες από 18 κατά μέσο όρο), ενώ πρώτος σε αυτή την κατηγορία είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (που έχοντας να διαχειριστεί το πλούσιο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, κάνει πάνω από 35 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x