Euroleague

Μπαρτζώκας: «Έχουμε καλή βάση για να πάμε μακριά»

Τις υψηλές φιλοδοξίες του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα, που ενισχύονται από επιβλητικές νίκες όπως αυτή επί της Βιλερμπάν, παραδέχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τι είπε για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν -αλλά κυρίως από το σχέδιο βάσει του οποίου προήλθε- εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα έχει μια καλή βάση για να φτάσει μακριά στην Ευρωλίγκα.

Όσο για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παραδέχθηκε ότι θα είναι δύσκολες οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει τη 12η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας

«Προφανώς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας. Ήταν μία πολύ σοβαρή εμφάνιση για 40 λεπτά. Αν πούμε ότι ο στόχος ήταν να σταματήσουμε τους Τζόουνς και Οκόμπο, τότε τα καταφέραμε.

Σταματήσαμε τη δημιουργία και τους παίκτες που βοηθούν την Βιλερμπάν να βρει σκορ στην επίθεση. Σημασία έχει την κατάσταση που βρίσκεις τον αντίπαλο. Εμείς δεν είχαμε ταξίδι αυτή την διπλή αγωνιστική. Είναι μία νίκη που πραγματικά θέλαμε και την εκτιμούμε.

Θεωρούμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τα ματς παντού. Το γεγονός ότι έχει επιστρέψει ο κόσμος μας βοηθάει. Μπορείς να πεις ότι ήταν θέμα προγράμματος ή συγκυριών. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Θα δούμε μέχρι το τέλος το πώς θα τα πάμε.

Έχουμε 11 νίκες στον πρώτο γύρο και θα κυνηγήσουμε και την 12η. Δεν θα είναι εύκολη, η έδρα είναι δυνατή. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σίγουρα έχουμε μία καλή βάση σαν ομάδα για να πάμε κάπου μακριά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x