Euroleague

Ζέρβας: «Το σημείο κλειδί για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Εφές, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα γίνουν τέσσερις προπονήσεις με στόχο το Final 4 στο Βελιγράδι, με μία από αυτές να γίνονται στη Σερβία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Θα χρησιμοποιήσω τη ατάκα του Πρίντεζη στον BwinΣΠΟΡ FM, όταν ασχολείται κάποιος δεν είναι ενοχλητικό. Δείχνει ότι έχει κάποια αμφιβολία. Όταν είσαι σίγουρος, λες τα τετριμμένα και δεν στέκεσαι στην ομάδα σου. Και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Μπορεί να έχει τον Λάρκιν και τον Μίσιτς που κοστίζει όσος όλος ο Ολυμπιακός, δεν έχει να φοβάται κάτι στο παρκέ».

Σε ό,τι αφορά το στοιχείο που θα κρίνει τον επικείμενο ημιτελικό με την Εφές, υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι που αγωνιστικά κλειδί είναι η άμυνα. Αν ο Ολυμπιακός περιορίσει να μην σκοράρει πολύ η Εφές, αυξάνει τις πιθανότητές του να βρεθεί στον τελικό. Δεν είναι μόνο ο Μίσιτς και ο Λάρκιν, έχει και άλλους παίκτες που μπορούν να κάνουν και άλλοι ζημιά.

Η Εφές είναι μία ομάδα δουλεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια, απέναντι σε έναν νέο Ολυμπιακό που φέτος έδειξε πολύ θετικά στοιχεία. Το κοινό σε σχέση με τα άλλα Final 4 είναι ότι δεν έχει την πίεση του φαβορί, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να του βγει σε καλό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x