Euroleague

Τόμιτς: «Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα»

Στην εξαιρετική προσπάθεια του Ολυμπιακού παρά τις απουσίες, αλλά και τα χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα (76-70) από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Ικανοποιημένος με τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα που έδειξε ο ελλιπής Ολυμπιακός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε ο Μίλαν Τόμιτς.

«Γυρίσαμε το παιχνίδι δύο φορές. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, που παίζει και τα 40 λεπτά πιστεύοντας στη νίκη», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο των Πειραιωτών.

Τα λεγόμενά του στον ΣΠΟΡ 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για την εξαιρετική προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι παρά τις απουσίες: «Πρέπει να σταθούμε στα 19 επιθετικά ριμπάουντ που μας πήρε η ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο γεγονός ότι γυρίσαμε δύο φορές το παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, που παίζει και τα 40 λεπτά πιστεύοντας στη νίκη. Όταν χάνεις δεν πρέπει να κλαις. Πρέπει να δουλεύεις περισσότερο».

Για τον αντίπαλο που προτιμά στα προημιτελικά: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, ούτε έχουμε προτίμηση. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και πάμε για τη νίκη».

Για την απώλεια του πλεονεκτήματος: «Είναι πραγματικότητα, αλλά έτσι είναι η ζωή, ο αθλητισμός δεν πρέπει να το δούμε σαν δικαιολογία».

Για τις επιστροφές των τραυματιών Σπανούλη και Πέτγουεϊ: «Θα δούμε τώρα που θα επιστρέψουμε και ανάλογα θα κριθεί αν θα αγωνιστούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x