Euroleague

Τσατσένκο: «Τα ματς με τους Έλληνες δεν είναι περίπατος»

Ο ίδιος προέβλεπε 3-0, αλλά πλέον… αναθεωρεί. Ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο βλέπει νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Παναθηναϊκού και πρόκριση, αλλά προειδοποιεί για τους «πεισματάρηδες Έλληνες».

Πριν την έναρξη της σειράς ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο προέβλεπε εύκολη πρόκριση της ΤΣΣΚΑ με τρεις νίκες. Ο παλαίμαχος σέντερ της ρωσικής ομάδας, που οι Έλληνες φίλαθλοι θα θυμούνται από το Ευρωμπάσκετ του 1987, εξακολουθεί να πιστεύει σε πρόκριση της ΤΣΣΚΑ, αλλά… προειδοποιεί.

«Μάλλον η ΤΣΣΚΑ υποτίμησε τον Παναθηναϊκό. Θεώρησε δεδομένο πως θα πάρει ένα παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά τους αγώνες της Μόσχας όλα ήταν καλά, αλλά στην Αθήνα η απόδοση της ομάδας δεν έφτανε για να κερδίσει. Η ΤΣΣΚΑ πρέπει να αναθεωρήσει τη νοοτροπία της και να καταλάβει ότι τα παιχνίδια με τους Έλληνες δεν είναι… περίπατος. Είμαι 99% σίγουρος πως θα κερδίσει στη Μόσχα, αλλά αν δεν έχει διαφορετική αντιμετώπιση στον αγώνα, θα το πληρώσει. Οι Έλληνες είναι πολύ πεισματάρηδες και θα πρέπει να δώσει τα πάντα η ΤΣΣΚΑ για να προκριθεί», τόνισε στο «rsport.ru» ο θηριώδης άλλοτε σέντερ της Σοβιετικής Ένωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x