Euroleague

Τζέιμς: «Αν με θέλουν, θα μείνω-Αντιπαθητικός ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά αξίζουν τον τίτλο»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το μέλλον του και όχι μόνο μετά τον μικρό τελικό.

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο Basketnews για το μέλλον του στη Μονακό αλλά όχι μόνο γι’ αυτό μετά τη νίκη στον μικρό τελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν ξέρω, αν με θέλουν, θα είμαι εδώ», τόνισε όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πριγκιπάτου, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Όσο για το γεγονός ότι έπαιξε μόλις έξι λεπτά στον μικρό τελικό; «Ρωτήστε τον προπονητή. Δεν ξέρω. Δεν κάνω εγώ τις αλλαγές», είπε.

Αναφορικά με το μέλλον της Μονακό δήλωσε: «Ο στόχος πρέπει να είναι ο τίτλος. Φτάσαμε κοντά φέτος και δεν πρέπει να σταματήσουμε. Γιατί να μην επιχειρήσουμε το επόμενο βήμα; Θα πρέπει να βελτιωθούμε όσο μπορούμε και να δουλέψουμε το καλοκαίρι. Ελπίζω να κρατήσουμε κάποιους παίκτες».

Σχετικά με τα προγνωστικά του για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό είπε: «Θα προσπαθήσω να το δω. Θα είναι δύσκολο για τη Ρεάλ να χάσει αν ο Ταβάρες είναι όπως προχθές. Είναι κυρίαρχος, ήταν παντού. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, παίζουν καλά και έχουν ξαναφτάσει σε αυτό το σημείο. Δείχνουν πολύ διψασμένοι. Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάσει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός, αλλά η ομάδα τους, με τον προπονητή και τους παίκτες που έχουν, είναι ένας καλός οργανισμός. Μπορείς να πεις ότι αξίζουν να το πάρουν φέτος με τον τρόπο που έχουν παίξει φέτος και πώς έχουν παλέψει. Άρα είμαι διχασμένος. Δεν έχω φαβορί. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x