Euroleague

Ζέρβας: «Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός - Έρχεται ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ»

Για τον ανεξήγητο τρόπο που ο Ολυμπιακός χάλασε την εικόνα του με την Εφές (χάνοντας με διαφορά ένα παιχνίδι που πάλευε), αλλά και τον «τελικό» με τη Μακάμπι μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας.

Τα αίτια της καθίζησης του Ολυμπιακού στην Πόλη, που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά εντέλει ήττα από την Εφές, ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι είναι σχεδόν ανεξήγητο το πώς κατάφεραν οι Πειραιώτες -από ‘κει που πάλευαν ένα εκτός έδρας ματς με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να μην καταφέρνουν στο τέλος ούτε καν να το χάσουν τιμητικά.

Αφού στάθηκε λοιπόν στην τεράστια διαφορά της προσφοράς που είχαν οι περιφερειακοί των δυο ομάδων (με την τριάδα Μπομπουά-Μίτσιτς-Λάρκιν να κάνει μεγάλη ζημιά), εξήγησε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι πολλοί πόντοι που πήραν οι Τούρκοι από λάθη και επιθετικά ριμπάουντ.

Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε ότι το ανησυχητικό για τον Ολυμπιακό δεν είναι ότι χάνει εκτός έδρας, αλλά ότι χάνει χωρίς να βγάζει τον χαρακτήρα του, και τόνισε την κρισιμότητα του επερχόμενου ματς με τη Μακάμπι, που το χαρακτήρισε επικίνδυνο και ως τον «πρώτο τελικό» της ομάδας του Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x