Euroleague

Ζέρβας: «Αυτά θα είναι τα κλειδιά για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για να έρθει η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο… πρόσφατο παρελθόν και την ικανότητα του Ολυμπιακού να… βάλει δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σημερινή αναμέτρηση του ΣΕΦ ο Νίκος Ζέρβας.

«Έχει πολλές αναγνώσεις το παιχνίδι: ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ρεάλ χάνει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας που είχε για παράδειγμα απέναντι στη Μπασκόνια. Λείπουν ο Ράντολφ και ο Τόμπκινς αλλά έχει τεράστιο βάθος. Ο Ολυμπιακός ξέρει τον τρόπο, έχει δείξει ακόμα και όταν δεν ήταν καλά, ότι μπορεί να της βάλει δύσκολα. Δεν είναι φαβορί, σίγουρα. Το 2/2 δεν αλλάζει κάτι, είναι νωρίς ακόμα, αλλά θα είναι σημαντικό σε επίπεδο ψυχολογίας», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στα τρία «κλειδιά» για το σημερινό ματς, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο πώς θα τα πάει ο Φαλ απέναντι στον Ταβάρες σε άμυνα και επίθεση, στο αμυντικό ριμπάουντ και το πόσο θα μπορέσουν οι Πειραιώτες να τρέξουν στον αιφνιδιασμό.

Τέλος, ο Ζέρβας τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x