Euroleague

Κοντός για Μπερτομέου: «Το αίσθημα δικαιοσύνης χάθηκε προ πολλού»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, αναφέρθηκε στην αποπομπή του Ζόρντι Μπερτομέου από τη θέση του CEO της Ευρωλίγκας.

Τη δική του οπτική για το θέμα της αποπομπής του Ζόρντι Μπερτομέου από την προεδρία της Ευρωλίγκας έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, που ανέφερε με ανάρτησή του στο Instagram ότι το αίσθημα δικαιοσύνης προ πολλού, αλλά και πως κάθε φορά που τελείωνε το «χειρουργείο», κάποιος έτριβε τα χέρια του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Κάθε πρόστιμο έμοιαζε με μαχαιριά μίσους, κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός μιλούσε τον κοιτούσαν με ειρωνεία, κάθε φορά που ο Γιαννακόπουλος φώναζε, τον παρουσίαζαν σαν τον τρελό του χωριού και κάθε φορά που τελείωνε το "χειρουργείο" κάποιος έτριβε τα χέρια του. Δεν είναι θέμα δικαίωσης, γιατί το αίσθημα δικαιοσύνης χάθηκε προ πολλού.

Για κάθε άρθρο, για κάθε έρευνα, για κάθε στημένη διαπόμπευση, για κάθε στιγμή που κάποιοι βγήκαν γραφικοί και για κάθε στιγμή που ο κόσμος της ομάδας σάλταρε, οφείλουν να ειπωθούν όλοι οι λόγοι της αποπομπής».

Κοντός-Μπερτομέου: Το αίσθημα δικαιοσύνης χάθηκε προ πολλού
Κοντός-Μπερτομέου: Το αίσθημα δικαιοσύνης χάθηκε προ πολλού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x