Euroleague

Ζέρβας: «Διάβασε άψογα την Μπάγερν ο απολαυστικός Ολυμπιακός»

Την επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ανέλυσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ Fm ο Νίκος Ζέρβας.

Άρτιο διάβασμα του αντιπάλου, απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο και όμορφο μπάσκετ παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα.

«Μπήκε από την αρχή του αγώνα δυναμικά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Μπάγερν. Οι βαυαροί είχαν 0/11 πρώτες κατοχές με 6 άστοχα σουτ και 5 λάθη. Μπροστάρης ήταν ο Γουόκαπ με τρομερές άμυνες, άρτια οργάνωση και σκοράρισμα. Αν σταθεροποιηθεί στους 10-12 πόντους σε κάθε παιχνίδι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο Βεζένκοφ συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο Φαλ ήταν… κανονικός ενώ βοήθησαν πολύ και οι Λαρεντζάκης-Μάρτιν», τόνισε αρχικά.

«Πρέπει να ξεχάσει το χθεσινό παιχνίδι και να συγκεντρωθεί στην Βιλερμπάν γιατί αν μείνει στην Μπάγερν μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Μπορεί να κάνει το 2/2 απέναντι στους Γάλλους και να πάει με ηρεμία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x