Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός όταν πήγε να στραβώσει το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο αλλά και την αντίδραση που βγάζει στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλός για 34 λεπτά, αλλά έχασε τη συγκέντρωσή του για ένα τρίλεπτο και λίγο έλειψε να γίνει ιδανικός αυτόχειρας. Στο τέλος όμως έβγαλε μεγάλη προσωπικότητα και έφτασε στη νίκη. Συνολικά μετά την κακή ήττα από τη Βαλένθια ο Ολυμπιακός βγάζει αντίδραση και δείχνει βελτίωση, καθώς έχασε στη λεπτομέρεια στην Μπολόνια και πήρε τα τρία ματς με Βιλερμπάν, Άλμπα και Μιλάνο, που δεν έπρεπε να στραβοπατήσει. Το παιχνίδι με τη Μονακό είναι πιο δύσκολο, αλλά χρειάζεται και εκεί η νίκη για να κοιτάξει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία», τόνισε.

«Ο Φαλ ήταν συγκλονιστικός, είναι σε τρομερή κατάσταση αμυντικά αλλά και βοηθά πολύ την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Πολύ καλός ήταν χθες και ο Μιλουτίνοφ. Ένα στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν οι 21 πόντοι από επιθετικά ριμπάουντ, αλλά έκανε και 17 λάθη που είναι πολύ μεγάλος αριθμός», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x