Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού την επομένη της ήττα του στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσέ μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σχολιάζοντας το ματς ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει ένα μεγάλο διπλό αλλά η ήττα αυτή δεν τους πληγώνει.
Καθαρά αγωνιστικά υποστήριξε ότι πέρα από την απουσία του Μιλουτίνοφ έπαιξε ρόλο και η απουσία του Νιλικίνα ιδιαίτερα στην άμυνα στην περιφέρεια.
Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με την Μπάγερν υπογραμμίζοντας ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του όλους του παίκτες του. Μιλουτίνοφ, Νιλίκα, θα έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, όπως και ο Γουόρντ, αλλά και ο Τζόουνς θα είναι διαθέσιμος, επισημαίνοντας ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού για την 12άδα.
Διαβάστε Επίσης
Κούραση και κακή… τύχη λύγισαν τον Ολυμπιακό στην Πόλη Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Μπαρτζώκας: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου - Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου ο Παπανικολάου» Ζέρβας από Πόλη: «Πάλεψε σαν θηρίο ο Ολυμπιακός - Λογικό να λυγίσει όταν, με κλειστό ροτέισον, οι βασικοί δεν αποδίδουν» Ειρωνικός Γιασικεβίτσιους για ΣΕΦ: «Διαρροές έχει μόνο στον Πειραιά, όχι στην Κωνσταντινούπολη» Απουσίες και Φενέρ λύγισαν στο φινάλε τον Ολυμπιακό στην Πόλη Ο Παπανικολάου ξεπέρασε Πρίντεζη και έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






