Euroleague

Ζέρβας: «Λανθασμένα πίστεψε ο Ολυμπιακός ότι το ματς τελείωσε»

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα των Πειραιωτών από τη Βιλερμπάν, την λάθος νοοτροπία που εμφανίστηκε και τον αδικημένο Κάνααν.

Στη λανθασμένη νοοτροπία του Ολυμπιακού που τον έκανε να πιστέψει ότι η νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν έχει «κλειδώσει» και άρα έχει το δικαίωμα να... χαλαρώσει αγωνιστικά και πνευματικά, οδηγώντας τελικά σε ήττα στη Γαλλία, αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας μιλώντας στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μπαρτζώκα ήταν τρομεροί, με απολαυστική επίθεση και καλά διαβασμένη άμυνα πάνω στους Ντε Κολό-Φαλ, όμως από το 24' και μετά, κάποια λάθη, η κόπωση από τα απανωτά ματς, σε συνδυασμό με την ασταμάτητη ομάδα του Πάρκερ, έφεραν την ανατροπή.

Τέλος, σχολίασε ότι ο Κάνααν έχει το δικαίωμα να νιώθει αδικημένος από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά στο φινάλε παρά το εξαιρετικό του ματς, ενώ για την περίπτωση Καμπάτσο, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαίωσε τίποτα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x