Euroleague

Ζέρβας: «Οδηγός του Ολυμπιακού οι δύο ήττες από τη Μονακό - Μεγάλο όπλο το περσινό Final Four»

Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Για το τριήμερο της χρονιάς ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, που την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Final Four απέναντι στη Μονακό.

Ο Νίκος Ζέρβας έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων», ξεκινώντας από τη βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ως προπονητή της χρονιάς στην Ευρωλίγκα. «Είναι πιο δίκαια και από πέρυσι η βράβευση του Μπαρτζώκα, αν συγκρίνουμε το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις άλλες ομάδες», σχολίασε συγκεκριμένα ο Ζέρβας.

Όσον αφορά το δίλημμα μεταξύ Γουόκαπ και Ταβάρες για το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού, σχολίασε: «Το ότι έχουν μιλήσει ήδη δύο συμπαίκτες του Γουόκαπ δημόσια για να τον στηρίξουν δείχνει και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Βγήκαν ο Σλούκας και ο Πίτερς να τον υπερασπιστούν. Είναι δύσκολο δίλημμα, είναι απίστευτος και ο Ταβάρες. Αν το ανέλυα πάρα πολύ θα ψήφιζα για φέτος τουλάχιστον Γουόκαπ, συνολικά όμως ο Ταβάρες είναι ογκόλιθος. Δεν υπάρχει κάποια αδικία».

Όσον αφορά το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, που νίκησε εύκολα ο Ολυμπιακός, τόνισε πως: «Ο Σλούκας έμεινε εκτός με τον ΠΑΟΚ καθαρά για λόγους ξεκούρασης. Το γεγονός πως μαζεύτηκαν 4-5 χιλιάδες άνθρωποι για τέτοιο ματς είναι ακόμη μία επιτυχία του Ολυμπιακού».

Τέλος, για το Final Four και την αναμέτρηση με τη Μονακό, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Το γεγονός ότι έπαιξε με τόσο καλή αντίπαλο και προκρίθηκε κάνει πολύ δυνατό τον Ολυμπιακό. Είναι υγιής η ομάδα, την Τετάρτη θα αναχωρήσει. Οι δύο ήττες από τη Μονακό πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Όπως και να 'χει ένας ημιτελικός Final Four δεν είναι εύκολος, ξέρουν ότι η Μονακό είναι δύσκολη ομάδα. Έχει τρία γκαρντ που αν είναι στην καλή τους μέρα μπορεί να σε καταστρέψουν. Μεγάλο όπλο του Ολυμπιακόύ είναι το περσινό Final Four, το ότι οι περισσότεροι παίκτες απέκτησαν αυτή την εμπειρία, την οποία οι Μονεγάσκοι δεν έχουν. Θεωρώ πως παίκτης-κλειδί για την Παρασκευή θα είναι ο Γουόκαπ. Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός θα προτιμούσα την Μπαρτσελόνα στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x