Euroleague

Ζέρβας: «Ο πλήρης Ολυμπιακός μπορεί να πάει Final 4 και με μειονέκτημα»

Τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Νίκη χαρακτήρα, που επιτρέπει στον Ολυμπιακό να κάνει όνειρα στην Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε αυτή επί της Βίρτους Μπολόνια ο Νίκος Ζέρβας μέσα από τον bwinΣΠΟΡ 94,6.

«Ήταν πολύ σπουδαία νίκη η χθεσινή για τον Ολυμπιακό. Αν είχε χάσει, θα πήγαινε ολοταχώς για play in. Τώρα πατάει γερά στην εξάδα και ελπίζει ακόμη για πλεονέκτημα. Με όλα τα όπλα διαθέσιμα στην τελική ευθεία μπορεί να πετύχει τον στόχο του και να προχωρήσει στη διοργάνωση. Αν είναι πλήρης, έχει μικρή σημασία πού θα τερματίσει, μπορεί να πάει στο Final 4 ακόμη και με μειονέκτημα έδρας», ανέφερε.

«Ο Γουόκαπ είναι αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό και περιμέναμε να υπήρχε πρόβλημα στα γκαρντ. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα αλλά και βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση. Στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξαν όλα, ο Ολυμπιακός κονιορτοποίησε την άμυνα της Βίρτους που είχε 1/17 σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιταλοί δεν είχαν ασίστ για 17,5 λεπτά. Ο Παπανικολάου ήταν καταπληκτικός, ο Γουίλιαμς-Γκος έδωσε πολλές λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φαλ ήταν… τερματοφύλακας και ο Πετρούσεφ ήταν καταλυτικός», πρόσθεσε.


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x