Euroleague

Ζέρβας: «Yπάρχει αισιοδοξία και ανυπομονησία στον Ολυμπιακό - Πιο ξεψαρωμένοι οι παίκτες»

Ακούστε το ρεπορτάζ του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Κάουνας, Νίκου Ζέρβα.

Έτοιμος για την… αποστολή του στο Final Four της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) στο Κάουνας και ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Νίκος Ζέρβας μίλησε για τις συνθήκες άφιξης και το κλίμα εντός ομάδας.

Όσον αφορά το Κάουνας, σχολίασε πως είναι «μία πόλη, που καταλαβαίνεις αμέσως ότι διοργανώνει Final Four, παντού υπάρχουν banner και πανό, πολύς κόσμος».

Σχετικά με την άφιξη της αποστολής, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι «υπήρχαν πάρα πολλοί δημοσιογράφοι στην άφιξη της αποστολής αλλά και στην αναχώρηση από Ελλάδα. Η πτήση ήταν 2,5 ώρες με τις καθιερωμένες ευχές του πιλότου για καλή επιτυχία. Αρκετοί Λιθουανοί δημοσιογράφοι περίμεναν την αποστολή, ήταν και ο πρώτος που έφτασε ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια, ο Ζέρβας μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού ενόψει Μονακό: «Υπάρχει αισιόδοξο κλίμα και μεγάλη ανυπομονησία, είναι πιο έμπειροι και ξεψαρωμένοι οι παίκτες. Υπάρχει γλυκιά προσμονή με μία δόση αισιοδοξίας στην ομάδα. Τρέφουν πάντως όλοι μεγάλο σεβασμό όλοι στη Μονακό και αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ταπεινότητα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο αυριανό (18/5) πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα: «Αύριο θα μαθευτεί ποιος είναι ο MVP και θα δοθούν όλα τα βραβεία, θα γίνουν οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών. Από τις 5 και μετά θα αρχίσουν οι προπονήσεις και θα γίνουν οι δηλώσεις των παικτών. Μονακό θα κάνει την πρώτη προπόνηση, ακολουθεί ο Ολυμπιακός και μετά οι ισπανικές ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x