Euroleague

Ζέρβας: «Υπήρχε τσαντίλα για την ήττα στον Ολυμπιακό, δείγμα καλής νοοτροπίας και πίστης στην ομάδα»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα και το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το ματς που δείχνει πως η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα ήταν ενδεικτικό της πίστης που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για τις δυνατότητές της, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο απεσταλμένος του σταθμού στη Βαρκελώνη, Νίκος Ζέρβας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Ντιφαλά στο κλέψιμο του Βεζένκοφ έδωσε φάουλ. Είναι καθαρή η φάση. Δεν πρέπει όμως ο Ολυμπιακός να μείνει εκεί. Έπαιξε καταπληκτική άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κάποιες λεπτομέρειες, ένα ριμπάουντ, ένα σουτ ή ένα σφύριγμα, του στοίχισαν ακριβά στο τέλος. Υπήρχε τσαντίλα στα αποδυτήρια και αυτό δείχνει καλή νοοτροπία από την ομάδα. Άλλοι θα έμεναν ικανοποιημένοι με την καλή εμφάνιση. Μέσα στην ομάδα υπήρχε εξ αρχής πίστη πως μπορεί να έρθει η νίκη και ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά», τόνισε.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφεται στον αυριανό αγώνα με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ: «Το ματς με την Ζαλγκίρις είναι στα μέτρα του, αλλά έχει το πρέπει για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του και να καθαρίσει το μυαλό του. Υπάρχουν και παίκτες που αγωνίστηκαν περισσότερο από όσο υπολόγιζε ο Μπαρτζώκας, όπως ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ. Ευτυχώς η ΚΑΕ έχει προνοήσει και η αποστολή έχει ήδη επιστρέψει από τα ξημερώματα με τσάρτερ στη βάση της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x