Ευρώπη

Πλήγμα στην Αρμάνι: Ένα μήνα έξω ο Μίροτιτς, εξαιρετικά αμφίβολος για Παναθηναϊκό AKTOR!

Ο Νίκολα Μίροτιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο, οι οποίες έδειξαν πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου έναν μήνα από την αγωνιστική δράση!

Η Αρμάνι έχει μπει τραγικά στη σεζόν, ισοφαρίζοντας αρνητικό ρεκόρ όσον αφορά το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, τα... αρνητικά δεν σταματούν εκεί, αφού αναμένεται να στερηθεί τον κορυφαίο της παίκτη σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μίροτιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αντιμετώπιζε στον αχίλλειο, οι οποίες έδειξαν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα!

Αυτό είναι προφανώς ένα τεράστιο πρόβλημα για την ιταλική ομάδα, καθώς ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είναι ο κορυφαίος της παίκτης και πρώτος της σκόρερ. Μένει να φάνει πώς θα καλύψει η Αρμάνι το κενό του, αφού τα... κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά το ρόστερ. Θυμίζουμε πως στις 22 Δεκεμβρίου, οι Ιταλοί θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό AKTOR, επομένως ο Μίροτιτς πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο 32χρονος, για τον οποίο η Αρμάνι έδωσε μάχη το περασμένο καλοκαίρι, μετράει 17,6 πόντους και 6,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, με 62% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x