Ευρώπη

Αρμάνι Μιλάνο: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από την εποχή Φώτση-Μπουρούση!

Πολλά χρόνια πίσω… γύρισε η Αρμάνι Μιλάνο μετά την ήττα από την Ντινάμο Σάσαρι, που ήταν η πέμπτη σε δέκα αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα από τα πιο άσχημα ξεκινήματα της σύγχρονης ιστορίας της έκανε η Αρμάνι Μιλάνο στο φετινό πρωτάθλημα Ιταλίας.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχασε 89-83 και στη Σαρδηνία από την Ντινάμο Σάσαρι, με αυτή να ήταν η πέμπτη της ήττα. Ανάλογη αρνητική επίδοση, λοιπόν, είχαν οι Μιλανέζοι στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012/13, όταν δηλαδή στις δέκα πρώτες αγωνιστικές μέτρησαν πέντε ήττες!

Μάλιστα, κατά «διαβολική» σύμπτωση η Ντινάμο Σάσαρι είχε… υπογράψει το αρνητικό της ρεκόρ, καθώς τότε την είχε νικήσει 86-80, μέσα στο Μιλάνο, στο ματς της 10ης αγωνιστικής, που είχε διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου του 2012!

Σε εκείνο το παιχνίδι, κορυφαίος για την ομάδα της Σαρδηνίας ήταν ο Τράβις Ντίνερ με 17 πόντους. Από την άλλη, η Αρμάνι είχε τότε στην άκρη του πάγκου της τον Σέρτζιο Σκαριόλο και στο ρόστερ της τους Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση, αλλά και τον τότε πιο νέο, Νικολό Μέλι, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό συνδετικό κρίκο από εκείνη την ομάδα!

Τα highlights του ματς του 2012:



Οι άλλες τέσσερις ήττες για την ομάδα του Μιλάνου τότε ήταν από τις Βίρτους Μπολόνια (67-64 εκτός), Αβελίνο (80-58, εκτός), Ρέτζιο Εμίλια (78-66, εντός) και Βενέτσια (105-100, εντός). Στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 19-11 και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs με σκορ 4-3 από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Σιένα, του Λούκα Μπάνκι.

Τέλος, ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας για την Αρμάνι Μιλάνο ήταν τη σεζόν 2007/08. Τότε, είχε μετρήσει επτά ήττες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x