Ευρώπη

«Καρφιά» Αταμάν προς τη Φενέρ και τον Ιτούδη: «Να δούμε ποιος θα τιμωρηθεί τώρα»!

Ο Εργκίν Αταμάν πέταξε την... σπόντα του αναφορικά με την ένταση που δημιούργησε λίγο πριν το φινάλε του Game 3, τόσο ο Δημήτρης Ιτούδης, όσο και ο πάγκος της Φενέρμπαχτσε.

Με τον Εργκίν Αταμάν να κοουτσάρει μαεστρικά την ομάδα του όταν η μπάλα «έκαιγε», η Εφές, επικράτησε 97-91 της Φενέρ με ανατροπή στο «Sinan Erdem», κάνοντας το 2-1 στην ημιτελική σειρά του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αμέσως μετά τον αγώνα, ο Τούρκος προπονητής δεν παρέλειψε να πετάξει και τα... καρφιά του, τόσο προς τη Φενέρ και τον Έλληνα τεχνικό, όσο και προς το ίδιο το πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο χρηματικό πρόστιμο ύψους 24 χιλιάδων λιρών που του επιβλήθηκε στο Game 1 της σειράς, τονίζοντας πως απόψε άλλοι ήταν εκείνοι που δυναμίτισαν το κλίμα, με τον ίδιο να περιμένει τις τιμωρίες τους!


Προφανώς, η... σπόντα έχει να κάνει με την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία του Ιτούδη λίγο πριν το φινάλε, για ένα λάθος της γραμματείας στην τελευταία επίθεση της Φενέρ.


«Στο τέλος του αγώνα δεν υπήρχε ένταση στην πλευρά μας. Πάντα λένε ότι ο Εργκίν Αταμάν δυναμιτίζει το κλίμα. Δεν έκανα τίποτα, αλλά το κλίμα ήταν τεταμένο ξανά. Να δούμε ποιος τα θαλάσσωσε αυτή τη φορά, ποιος θα τιμωρηθεί. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο 24 χιλιάδων λιρών μετά το Game 1. Να δούμε τώρα. Κανένα πρόβλημα. Φυσικά δεν είναι ωραίο. Οι οπαδοί της Αναντολού Εφές έχουν έρθει στο προσκήνιο στην Ευρώπη με το fair play τους και απλά με την υποστήριξη που δίνουν στην ομάδα. Τώρα, το βράδυ της Παρασκευής, θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο αυτό το μέρος. Η στήριξη τους στην ομάδα θα συνεχιστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x