Ευρώπη

Αταμάν για Ιτούδη: «Συγγνώμη δεν έχω λάπτοπ, ήρθα απροετοίμαστος»

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε με... αρκετή δόση ειρωνείας την κίνηση του Δημήτρη Ιτούδη να πάει σε συνέντευξη παρέα με λάπτοπ, δείχνοντας τις επίμαχες φάσεις του Game 3.

Ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος έκανε η Εφές, επικρατώντας με 97-91 της Φενέρ για το 2-1 στη σειρά, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε.

Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του, ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για διαφορετικά κριτήρια από την διαιτητική τριάδα! Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς πήγε σε συνέντευξη μαζί με λάπτοπ ώστε να δείξει τις επίμαχες και αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα.

Η απάντηση του Εργκίν Αταμάν δεν άργησε να έρθει, με τον Τούρκο προπονητή της Εφές να σχολιάζει το συγκεκριμένο περιστατικό με... αρκετή δόση ειρωνείας.

«Συγγνώμη δεν έχω εγώ λάπτοπ, ήρθα απροετοίμαστος. Οι διαιτητές έκαναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Αν κάποιος δεχθεί τεχνική ποινή για πρώτη φορά και μετά και δεύτερη φορά τότε φεύγει από το παιχνίδι, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν συνέβη τώρα. Ξέρω τους κανόνες και εγώ πάντως και ας μην έχω λάπτοπ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x