Ευρώπη

Στη λίστα της Εφές ο Ντέρικ Γουίλιαμς του Παναθηναϊκού!

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς αναμένεται να απασχολήσει την Εφές το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας.

Μετά την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, η διοίκηση της Εφές πήρε την απόφαση να δώσει το… τιμόνι στον Ερντέμ Τσαν, αφότου ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο Τούρκος κόουτς έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής με την Τουρκ Τέλεκομ, με την οποία τερμάτισε στην κορυφή της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, έφτασε στον τελικό του Eurocup και τώρα είναι στα ημιτελικά της λίγκας της γειτονικής χώρας.

Αλλαγές, λοιπόν, αναμένεται να γίνουν και στο ρόστερ της Εφές. Ωστόσο, αυτές δεν θα είναι πολλές, καθώς αρκετοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ έχουν συμβόλαιο. Παίκτες, όπως Κλάιμπερν, Λάρκιν, Μίτσιτς, Πλάις, Μπομπουά (σ.σ. αναμένεται να ανανεώσει) κλπ. Από ‘κει και πέρα, αυτό το καλοκαίρι δεν θα γίνουν μεγάλες «σπατάλες» από την τουρκική ομάδα, καθώς τα συμβόλαια που τρέχουν τώρα είναι αρκετά… βαριά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketfaul.com», η Εφές αναμένεται να χτυπήσει την… πόρτα του Ντέρικ Γουίλιαμς, μετά το τέλος της σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ παίζει φέτος στον Παναθηναϊκό, όμως δύσκολα θα παραμείνει στο «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, άλλοι παίκτες που είναι στο… μπλοκάκι του Ερντέμ Τσαν είναι δύο με τους οποίους συνεργάζεται φέτος στην Τουρκ Τέλεκομ και συγκεκριμένα οι Ταϊρίκ Τζόουνς και Ερκάν Γιλμάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x