Ελλάδα

Πετρίδης: «Δεν είναι στις προτεραιότητες του Σερέλη η ζώνη - Ευχαριστημένοι στην ομάδα με τον Λι»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην καλή φετινή παρουσία του Πάρις Λι με τον Παναθηναϊκό, τα δεδομένα για την παραμονή του, αλλά και στην πιθανότητα χρησιμοποίησης ζώνης απέναντι στον Ολυμπιακό, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως ο 28χρονος που υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της σειράς με το Περιστέρι bwin, πατούσε καλά στο Game 5 και δεν τίθεται θέμα παρουσίας του στον πρώτο τελικό με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε για την πιθανότητα παραμονής του Λι και την επόμενη σεζόν, ανέφερε πως δεν το αποκλείει, καθώς, είναι από τους παίκτες που έχουν θετικό αντίκτυπο, έχει χρησιμοποιηθεί πολύ και είναι παίκτης ομάδας, όπως και ο Πονίτκα.

Για την πιθανότητα ο Χρήστος Σερέλης να χρησιμοποιήσει ζώνη για να περιορίσει τα ατού του Ολυμπιακού, είπε πως δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες του Έλληνα τεχνικού, αν και ο Παναθηναϊκός είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη.

Τέλος, για την προσέλευση του κόσμου στο Game 2 στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως η εικόνα στον πρώτο τελικό θα παίξει ρόλο και εφόσον οι παίκτες των «πράσινων» έχουν ανταγωνιστικό πρόσωπο οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα στηρίξουν με την παρουσία τους.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x