Ευρώπη

Ελπίζουν σε… επιστροφές με Παναθηναϊκό

Την επιστροφή των Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και Στέφαν Γιόβιτς στις προπονήσεις περιμένει ο Ντέγιαν Ράντονιτς μέσα στην εβδομάδα και ενόψει του ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αισιόδοξος πως οι Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς και Στέφαν Γιόβιτς θα προπονηθούν μέσα στην εβδομάδα και πως θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

«Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχουμε και τους δύο στην προπόνηση, αλλά και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ανεβάσουν ρυθμό. Είναι προτεραιότητά μας να είμαστε πλήρεις», δήλωσε σε σχετική ερώτηση στην ιστοσελίδα «novosti.rs» ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x