Ευρώπη

Θέλει τον Μπιρτς στον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος!

Για την απόκτηση του Κεμ Μπιρτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Σπερς, φέρεται να είναι έτοιμος να κινηθεί ο Ερυθρός Αστέρας!

Έναν παλιό… γνώριμό του θέλει να φέρει στον Ερυθρό Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος!

Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα του Βελιγραδίου και αντικατέστησε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, φέρεται να έχει ζητήσει έναν ψηλό.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «maxbetsport.rs», πρώτος στη λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι ο Κεμ Μπιρτς! Αυτή την στιγμή, ο Καναδός σέντερ είναι ελεύθερος, μετά την αποδέσμευσή του από τους Σπερς, ενώ φυσικά τον γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2016/17!

Στην παρούσα φάση, η φροντ λάιν του Ερυθρού Αστέρα αποτελείται από τους Λούκα Μίτροβιτς, Τζόελ Μπολομπόι και Μάικ Τόμπι, ενώ υπάρχει και ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα.

Με την ομάδα του Πειραιά, ο Μπιρτς μέτρησε συνολικά 70 ματς σε Ευρωλίγκα και Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 6,5 πόντους και 5,4 ριμπάουντ. Από ‘κει και πέρα, στο ΝΒΑ Καναδός σέντερ μέτρησε 282 παιχνίδια (με Μάτζικ και Ράπτορς), έχοντας κατά μέσο όρο 5 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x