Ευρώπη

Έτοιμος για τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

«Στροφή» στην Ευρώπη για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη στις 18:30 στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro Cup μπάσκετ γυναικών κα διεκδικεί το «2 στα 2» στη διοργάνωση.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τις: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς δήλωσε για την αναμέτρηση πως: «Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Ορεμπουργκ την πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα παίζει γρήγορο, επιθετικό μπάσκετ και πιέζει πολύ, παλεύοντας για κάθε ριμπάουντ και χαμένη μπάλα. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος τους νίκησαν με μεγάλη διαφορά.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το στυλ παιχνιδιού στην προπόνηση και να συγκεντρωθούμε σε όλον τον αγώνα για να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x