Ευρώπη

Πήγε με λάπτοπ για δηλώσεις ο Ιτούδης: «Διαφορετικά κριτήρια-Οι διαιτητές έβλεπαν άλλο ματς»

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε φοβερά παράπονα για τη διαιτησία μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Εφές.

Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Εφές στον τρίτο ημιτελικό της τουρκικής λίγκας ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο προπονητής της Φενέρ πήγε με λάπτοπ για δηλώσεις, προκειμένου να δείξει κάποιες επίμαχες φάσεις, ενώ έκανε λόγο για διαφορετικά κριτήρια.

«Ήρθα εδώ από σεβασμό. Συγχαρητήρια στην Εφές. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στο τέταρτο παιχνίδι. Σήμερα οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια. Σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, με τόσους ποιοτικούς παίκτες, η μία ομάδα εκτέλεσε 32 βολές και η άλλη 10. Αυτό προκαλεί ερωτηματικά. Στον δεύτερο αγώνα, ένας παίκτης της Εφές έκανε χειρονομίες προς την κερκίδα και δεν τιμωρήθηκε. Στο ματς με την Τόφας, ο Γκούντουριτς είχε δεχτεί τεχνική ποινή για τον ίδιο λόγο. Στο προηγούμενο ματς απέμεναν 0,3 δευτερόλεπτα μετά το τρίποντο του Κλάιμπερν και δεν μας τα έδωσαν. Σήμερα είχα έναν παίκτη έτοιμο να περάσει ως αλλαγή και δεν μου το επέτρεψαν», τόνισε.

«Έγινε ένα φάουλ του Μπράιαντ στον Χέιζ. Οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα και αντ’ αυτού χρέωσαν με τεχνική ποινή τον παίκτη μας. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μην το είδαν αυτό το φάουλ, ίσως έβλεπαν άλλο παιχνίδι. Δεν είχα σκοπό να έρθω εδώ να μιλήσω για τους διαιτητές, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά στις βολές. Συγχαρητήρια στην Εφές, έχουν σπουδαία ομάδα, σπουδαίο προπονητή, αλλά παίζουμε κι εμείς μπάσκετ», πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x