Ευρώπη

«Θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του Καλάθη η Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Ο Καλάθης έχει τεθεί εκτός πλάνων στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για λύση της συνεργασίας τους δεν είναι απλή υπόθεση.

Οι αλλαγές στην Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν αναμένονται σημαντικές. Αφού το πρότζεκτ της σεζόν 2021-22 απέτυχε, καθώς δεν πήρε ούτε την Ευρωλίγκα, για την οποία έμοιαζε απόλυτο φαβορί στην εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν πανηγύρισε ούτε εντός των συνόρων στη Liga Endesa, αντιμετωπίζοντας μια Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε αρκετά προβλήματα.

Μια από τις αλλαγές που πρόκειται να κάνουν οι Καταλανοί, όπως έχει φανεί εδώ και αρκετές ημέρες, αφορά τον Νικ καλάθη, ο οποίος έχει τεθεί εκτός πλάνων. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην έγκυρη «Sport», δεν πρόκειται για απλή υπόθεση.

Πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη λύση της συνεργασίας τους, ενώ το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ είναι από τα υψηλότερα στο κλαμπ. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι αν δεν τα βρουν για «διαζύγιο», δεν αποκλείεται να παραμείνει ο 32χρονος άσος στην Μπαρτσελόνα δίχως να υπολογίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x