Ευρώπη

Καπογιάννη: «Παίξαμε για την ιστορία μας και τον κόσμο μας»

Για την ιστορία του έπαιξε κόντρα στη Χατάι ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε η Ελένη Καπογιάννη μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Μαρούσι.

Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως έπαιξαν καλά επιθετικά, αφού ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν τη ζώνη τους και πως άντεξαν στην πίεση του δεύτερου ημιχρόνου, θεωρώντας σημαντικό το πως εκτελέστηκαν οι οδηγίες της.

Αναλυτικά: «Ο στόχος μας για το αποψινό ματς ήταν να παίξουμε για την αξιοπρέπεια μας και για τους οπαδούς μας και να τελειώσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρεθήκαμε σε πολύ καλή ημέρα επιθετικά και δεν ήταν τυχαίο. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά απέναντι στη ζώνη τους και είχαμε ασχοληθεί πολύ με αυτό στην προπόνηση, για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο αντίπαλος κόουτς αναγκάστηκε να αλλάξει την άμυνά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, όπως αναμενόταν, ωστόσο αντέξαμε. Συγχαίρω τις αθλήτριες μου για την εμφάνιση και για το γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό ακολουθούσαν αυτά που τους λέγαμε από τον πάγκο, ακόμα και όταν είχε επέλθει η κούραση για αυτές. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους οπαδούς μας και τους χρειαζόμαστε, ενόψει της συνέχειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x