Ευρώπη

Κάρολ: «Αν ο Λάσο γνωρίζει τους κινδύνους και τους αποδέχεται, από τον Σεπτέμβριο στον πάγκο»

Ο Τζέισι Κάρολ φάνηκε απογοητευμένος από την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να θέσει εκτός πάγκου τον Πάμπλο Λάσο, τονίζοντας πως αν ο Ισπανός προπονητής κατανοεί τους κινδύνους, πρέπει να παραμείνει.

Η απομάκρυνση του Πάμπλο Λάσο από την Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε ''σάλο'' στην ευρωπαϊκή μπασκετική κοινότητα, με πολλούς να θέτουν τις αμφιβολίες τους σχετικά με την κίνηση της ''Βασίλισσας''.

Ένας εξ αυτών είναι ο Τζέισι Κάρολ, σπουδαία μορφή της ομάδας, πέρασε μία δεκαετία ως αθλητής υπό τις οδηγίες του Λάσο και άρρηκτα συνδεδεμένος με την σύγχρονη ιστορία. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως δεν συμφωνεί με τη κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι στο τέλος της ημέρας, αν επιθυμεί να πάρει το ρίσκο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, τότε έπρεπε να μείνει στον πάγκο.

«Θα έπρεπε να είναι μία προσωπική απόφαση μεταξύ του Λάσο και των γιατρών. Αν γνωρίζει το ρίσκο και θέλει να συνεχίσει, υπέροχα. Από τον Σεπτέμβριο στον πάγκο».

Υπενθυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο Λάσο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο, λόγω του πρόσφατου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και τον ανάγκασε να χάσει τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x