Ευρώπη

Μανωλόπουλος: «Έχει πολλή πίεση η ομάδα»

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Περιστερίου επί των Μπάκεν Μπέαρς, ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Το κακό ξεκίνημα του Περιστερίου στη φετινή σεζόν, έχει φέρει μεγάλη πίεση στην ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη (85-83) επί των Μπάκεν Μπέαρς.

«Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου συγχαρητήρια για τη νίκη, γιατί η νίκη είναι πάντα νίκη. Δεν έχει σημασία αν κερδίζεις με έναν πόντο ή 30 πόντους. Αυτή η ομάδα θεωρώ ότι λόγω του πολύ κακού ξεκινήματος και των αποτελεσμάτων, έχει αυτή τη στιγμή πολλή πίεση και θεωρώ ότι αυτός είναι ο λόγος, ο οποίος παρόλο που στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε καλό μπάσκετ, ξαφνικά μας πιάνει ένας πανικός», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και πρόσθεσε:

«Επειδή δεχόμαστε δυο-τρία καλάθια και παίρνουμε πολύ κακές αποφάσεις ιδιαίτερα στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να ξεχάσουμε το κακό ξεκίνημα η ομάδα έχει ταλέντο, έχει καλούς παίκτες που η υποχρέωσή τους είναι να έρχονται κάθε μέρα και να παίζουν στο 100% και στην προπόνηση και στους αγώνες. Δεν χρειάζεται πανικός, πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι και να κοιτάξουμε το μέλλον. Ό,τι έγινε-έγινε, πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x