Ευρώπη

Τα... μαζεύει ο Μεσίνα: «Δεν είπα κάτι τέτοιο για τον Νέιπιερ, ήταν δημοσιογραφική ερμηνεία»

Μετά την εμφατική απάντηση στις δηλώσεις του Σαμπάζ Νέιπιερ, ο Έτορε Μεσίνα προσπάθησε να διευκρινίσει τις δηλώσεις του, οι οποίες προκάλεσαν σάλο.

Χαμό από το... πουθενά προκάλεσε ο Έτορε Μεσίνα, ο οποίος μέσω επίμαχων δηλώσεών του «άδειασε» τον Κέβιν Πάνγκος, ενώ ενέπλεξε με σενάρια επιστροφής στην Αρμάνι Μιλάνο τον Σαμπάζ Νέιπιερ.

Ο τελευταίος αντέδρασε άμεσα μέσω social media και έσπευσε να χαρακτηρίσει ψέματα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός. Βλέποντας τον... χαμό που προκλήθηκε, ο Μεσίνα θέλησε να διευκρινίσει δημόσια τις δηλώσεις του, ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στους δημοσιογράφους για παρερμηνέια των όσων είπε σχετικά με τον Νέιπιερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεσίνα:

«Σχετικά με μια δήλωση που μου απέδωσε σήμερα το πρωί μια ιταλική εφημερίδα και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε από πολλές ιστοσελίδες, θα ήθελα να επισημάνω ότι, μιλώντας για τον Νέιπιερ ενώπιον ορισμένων δημοσιογράφων και τους λόγους της αποχώρησής του από το Μιλάνο, δεν είπα ποτέ ή υπέθεσα ότι ο παίκτης έχει εκφράσει σε οποιονδήποτε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αρμάνι. Ήταν καθαρά δημοσιογραφική ερμηνεία. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για τον Νέιπιερ, για τον Ερυθρό Αστέρερα και ως αρχή δεν μιλάμε ποτέ για παίκτες από άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x