Ευρώπη

Μπανταλόνα: Επέκτεινε το συμβόλαιο του προπονητή της λίγο πριν τα playoffs με ΑΕΚ

Επέκταση συμβολαίου ως το 2028 υπέγραψε με την Μπανταλόνα ο Ντάνι Μιρέτ, λίγες μέρες πριν τα playoffs με την ΑΕΚ για το BCL.

Τη συνεργασία της με τον Ντάνι Μιρέτ ως το 2028 (με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο) επέκτεινε η Μπανταλόνα. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα playoffs του BCL (πρώτο ματς την 1η Απριλίου στη Sunel Arena) έδειξε έτσι την εμπιστοσύνη της στη δουλειά του 40χρονου προπονητή.

Υπό τον Μιρέτ η Μπανταλόνα έχει φτάσει στα δύο τελευταία Final 8 του BCL, ενώ φέτος φιλοδοξεί να κατακτήσει το BCL, με το Final 4 να διεξάγεται στο γήπεδό της. Για να το καταφέρει, ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεράσει με μειονέκτημα έδρας το εμπόδιο της ΑΕΚ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x