Ευρώπη

Άρχισαν τα… όργανα: Διαφωνία Γιασικεβίτσιους-Μίροτιτς για το πρόσημο της σεζόν

Άρχισαν οι διαφωνίες στην Μπαρτσελόνα λίγες ώρες μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με Γιασικεβίτσιους και Μίροτιτς να εκφράζουν αντίθετες απόψεις.

Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από την απώλεια του πρωταθλήματος για την Μπαρτσελόνα, αλλά ήδη βγήκαν τα… μαχαίρια σχετικά με το αποτέλεσμα της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε άλλη εικόνα για τη χρονιά σε σχέση με τον Νίκολα Μίροτιτς, καθώς ο Λιθουανός προπονητής χαρακτήρισε τη σεζόν ως «καλή» αν και δεν έκλεισε με τον τρόπο που θα ήθελαν οι «μπλαουγράνα».

Παρ’ όλα αυτά, ο Μίροτιτς λίγη ώρα αργότερα διαφώνησε ανοικτά με αυτή την εκτίμηση, λέγοντας: «Όχι, δεν είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η σεζόν. Είμαστε πληγωμένοι. Αυτή η ομάδα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα, είναι προφανές ότι οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν καλύτεροι και το έδειξαν. Κι αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ήταν καλύτεροι στο κομμάτι της δύναμης, στο ριμπάουντ, ένιωθαν πιο άνετα από εμάς. Ήταν πολύ ανώτεροι. Δεν συμφωνώ ότι δεν έχουμε δείξει χαρακτήρα, εμείς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητούν. Με τα λάθη μας φυσικά, διότι είμαστε άνθρωποι, όμως προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας.

Έπρεπε να πάρουμε τίτλους. Τους τελευταίους μήνες για κάποιον λόγο, η ομάδα έπεσε και ενώ έπρεπε να φουλάρουμε, δεν το κάναμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x