Ευρώπη

Ενημέρωσε τον Μίροτιτς για τον τερματισμό του συμβολαίου του η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον Νίκολα Μίροτιτς πως θα πρέπει να ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Μακριά από τη Βαρκελώνη είναι το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς.

Η σχέση του Μαυροβούνιου φόργουορντ με την Μπαρτσελόνα ήταν ούτως ή άλλως σε ένα άσχημο σημείο, αφού η διοίκηση είναι απογοητευμένη από την απόδοσή του σε κρίσιμα παιχνίδια ενώ και ο ίδιος θεωρεί πως ίσως χρειάζεται να ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών φαίνεται πως έχει ήδη γίνει, αφού οι «μπλαουγκράνα» ενημέρωσαν τον παίκτη για τον τερματισμό του συμβολαίου του μόλις λήξει η σεζόν. Θυμίζουμε ότι η συμφωνία του Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα ήταν μέχρι το 2025, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα παίξει στην Καταλονία τα δύο εναπομείναντα χρόνια.

Η κίνηση αυτή σίγουρα έχει να κάνει και με την πρόθεση των Καταλανών να μειώσουν το μπάτζετ τους την επόμενη σεζόν, αφού ο Μίροτιτς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη με μισθό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Πλέον, ο Μαυροβούνιος θα ψάξει αλλού το μέλλον του, με την Αρμάνι Μιλάνο να παρουσιάζεται ως το φαβορί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x