Ευρώπη

Μπιέλιτσα: «Υποσχέθηκα πως θα γυρνούσα στην Φενέρ»

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι, όταν αποχώρησε για το NBA, υποσχέθηκε πως θα επέστρεφε στην Φενέρ κάποια μέρα.

Επιστροφή που προκάλεσε αντιδράσεις, θετικές αντιδράσεις. Η επιστροφή του Νεμάνια Μπιέλιτσα μετά από επτά χρόνια στην Φενέρμπαχτσε, αναβάθμισε αυτόματα την Ευρωλίγκα. Ο πολύπειρος Σέρβος παίκτης, όταν έφυγε από την Ευρώπη ήταν ένα από τα μεγάλα αστέρια της και έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία γυρνάει στην Τουρκία μαζί με μία βαλίτσα τρομερών εμφανίσεων και ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή.

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη αυτή τη φορά - μαθητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς - καλείται να οδηγήσει την Φενέρ ξανά στο final 4. Μάλιστα, ο Μπιέλιτσα κράτησε μία υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του πριν ταξιδέψει για να κυνηγήσει το όνειρό του: πως θα φορέσει εκ νέου τα χρώματα της ομάδας που αναδείχθηκε MVP της Ευρωλίγκας.

«Γι' αυτό αγαπώ αυτό το μέρος, αυτή την πόλη, αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πραγματικά πιστοί, σε αγαπούν. Πριν από επτά χρόνια τους είπα ότι θα επιστρέψω μια μέρα, έπρεπε να επιστρέψω. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ», ήταν τα λόγια του Σέρβου φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x