Ευρώπη

Νίκλας: «Να δείχνουμε χαρακτήρα όταν το ματς είναι ανοιχτό»

Τι δήλωσαν Νίκλας και Σταμολάμπρου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπουρζ.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς του 2023 στο ΣΕΦ, με αντίπαλο την ισχυρή Μπουρζ, για την EuroLeague, καθώς ηττήθηκε με 81-66 και υποχώρησε στο 0/8.

Ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Νίκλας, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Μετά τη νέα χρονιά, δεν έχουμε προπονηθεί ακόμα όσο χρειάζεται, είχαμε και ένα πρόβλημα με την Σουκ, η Γκούσταφσον έπαιζε άρρωστη σήμερα, για αυτό και ήταν λίγο αδύναμη. Είχαμε τα προβλήματα μας στην προετοιμασία. Σίγουρα, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα, στο δεύτερο προσπαθήσαμε. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα όταν το ματς είναι ανοιχτό, αυτό θέλω να αλλάξουμε, αυτό θέλω να προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό και ελπίζω να το πετύχουμε».

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου είπε με τη σειρά της: «Αρχικά, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, παρουσιάσαμε πάλι δύο πρόσωπα, δυστυχώς πρέπει να βελτιώσουμε την έναρξη κάθε παιχνιδιού. Μπαίνουμε χωρίς συγκέντρωση, φοβισμένα, δεν ξέρω. Πρέπει να το διορθώσουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να το γυρίσουμε το ματς, η Μπουρζ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μας χτύπησε στις αδυναμίες μας, συνεχίζουμε, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x