Ευρώπη

Ντε Κολό: «Έχω συμβόλαιο με τη Φενέρ. Ο Σάρας θα ήταν η καλύτερη λύση»

Την παραμονή στη Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος τόνισε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα ήταν η ιδανική επιλογή για τον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

Με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νάντο Ντε Κολό, όπως δήλωσε ο ίδιος στον Τύπο της Γαλλίας.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, ενώ τόνισε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα ήταν ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Η απόφασή του εξέπληξε αρκετό κόσμο. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είχε πει ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα για έναν χρόνο και να καθίσει με την οικογένειά του. Αυτό είναι κατανοητό. Γενικά, η σεζόν δεν ήταν εύκολη. Είμαστε σε συζητήσεις για το συμβόλαιο. Είναι σημαντικό που ανανέωσε ο τζένεραλ μάνατζερ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι. Είναι καλός στις συζητήσεις με τους παίκτες και τους προπονητές», είπε αρχικά ο Νάντο Ντε Κολό στη «Voix Du Nord» για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια ερωτήθηκε για τις φήμες περί Βίρτους Μπολόνια, αλλά και για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Διάβασα τις φήμες. Έχω συμβόλαιο. Πλέον, μένει να φανεί ποιοι παίκτες και ποιος προπονητής θα έρθει στην ομάδα. Όταν έρθει ο νέος προπονητής, τότε θα γίνει πιο ξεκάθαρη η κατάσταση. Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον Γκεραρντίνι. Συνεχίζεται η αναζήτηση και προσπαθούν να φέρουν έναν καλό προπονητή. Ο Γιασικεβίτσιους θα ήταν η καλύτερη λύση. Αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα αυτή την στιγμή και απλώς περιμένω να μάθω τα νέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x